Konsult inom administration

Arbeta som konsult inom administration

Är du en administratör som letar efter nya utmaningar? Som administratör kan du arbeta både privat och inom den offentliga sektorn.

En administratörs arbete kan variera och man kan arbeta inom många olika områden så som ekonomi, personal och löneadministration. Eftersom en administratörs arbete kan variera stort skiljer sig också kraven för utbildning och erfarenhet. Som administrativ konsult får du ett varierande arbete samtidigt som du har en trygg anställning. Som konsult på First Reserve kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus och med målet att skapa mer måndagslycka, tillsammans! Välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Arbeta som konsult

Som konsult är du anställd av First Reserve och arbetar hos någon av våra uppdragsgivare. Du får prova varierande uppdrag och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på ditt CV.

Registrera ditt CV idag och bli tillgänglig för konsultuppdrag  hos oss. Du laddar enkelt upp ditt CV genom att fylla i formuläret här nedan.