Konsult inom ekonomi

Arbeta som konsult inom ekonomi

Är du ekonom och vill ha ett varierande och utmanande arbete, men också en trygg anställning? En ekonom kan ha många olika roller och arbeta i många olika branscher. Som ekonomikonsult hos oss får du möjlighet att utvecklas och inspireras i olika miljöer, vi hittar uppdrag som passar din profil. First Reserve har ett stort nätverk av arbetsgivare och söker ständigt efter nya ekonomer så som ekonomiassistenter, business och finanical controller, ekonomichefer etc.

Som konsult på First Reserve kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus och med målet att skapa mer måndagslycka, tillsammans!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Arbeta som konsult

Som konsult är du anställd av First Reserve och arbetar hos någon av våra uppdragsgivare. Du får prova varierande uppdrag och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på ditt CV.

Registrera ditt CV idag och bli tillgänglig för konsultuppdrag  hos oss. Du laddar enkelt upp ditt CV genom att fylla i formuläret här nedan.