Konsult inom HR

Arbeta som konsult inom HR

Har du utbildning eller erfarenhet inom HR och söker efter nya utmaningar?

Human Resources är avdelningen i en organisation som ansvarar för hanteringen av personalrelaterade frågor. HR-medarbetare kan arbeta med många olika områden så som rekrytering, karriarvägledning, och lönefrågor. HR-avdelningen spelar en viktig roll i att skapa en positiv arbetsmiljö och för att ge företaget har den kompetens och personal det behöver få att nå sina mål. Som HR-konsult kommer du in när ett företag verkligen behöver din kompetens. Det kan handla om hjälp med rekrytering, förbättra processer, eller hjälpa företaget att stärka dess varumärke för att attrahera nya medarbetare.

Som konsult på First Reserve kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig och din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus och med målet att skapa mer måndagslycka tillsammans!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Arbeta som konsult

Som konsult är du anställd av First Reserve och arbetar hos någon av våra uppdragsgivare. Du får prova varierande uppdrag och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på ditt CV.

Registrera ditt CV idag och bli tillgänglig för konsultuppdrag  hos oss. Du laddar enkelt upp ditt CV genom att fylla i formuläret här nedan.