Konsult inom inköp

Arbeta som konsult inom inköp

Söker du nya uppdrag och har kompetens inom inköp?

Vi söker ständigt efter nya konsulter för spännande uppdrag. Att jobba inom inköp innefattar en rad olika typer av roller såsom strategiska, taktiska och operativa inköpare, inköpsanalytiker och controllers. Sedan 2003 har vi hjälpt våra kunder att hitta kandidaterna med rätt kompetensprofil och vi kan branschen väl. Vi strävar alltid efter att både konsult och kund ska bli nöjda och känna samma måndagslycka.

Som konsult på First Reserve kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus.

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Arbeta som konsult

Som konsult är du anställd av First Reserve och arbetar hos någon av våra uppdragsgivare. Du får prova varierande uppdrag och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på ditt CV.

Registrera ditt CV idag och bli tillgänglig för konsultuppdrag  hos oss. Du laddar enkelt upp ditt CV genom att fylla i formuläret här nedan.