Konsult inom logistik

Arbeta som konsult inom logistik

Vill du ta nästa steg i karriären? Logistik bygger på att optimera flöden och processer och denna aspekt har de senaste åren fått allt större betydelse och branschen växer ständigt.

Vi har många spännande kunder som vi hjälper att hitta den specialkompetens inom logistik som efterfrågas. För att kunna göra det arbetar vi nära både våra kunder och kandidater för att få till ”the perfect match”, något vi på First Reserve alltid strävar efter. Som konsult får du möjlighet att utvecklas på olika arbetsplatser

Som konsult på First Reserve kan vi som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus och med målet att skapa sann måndagslycka, tillsammans!

Vill du veta mer? Kontakta oss!

Arbeta som konsult

Som konsult är du anställd av First Reserve och arbetar hos någon av våra uppdragsgivare. Du får prova varierande uppdrag och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på ditt CV.

Registrera ditt CV idag och bli tillgänglig för konsultuppdrag  hos oss. Du laddar enkelt upp ditt CV genom att fylla i formuläret här nedan.