Konsult inom lön

Arbeta som konsult inom lön

Är du konsult inom lön, eller nyfiken att prova på? Vi söker ständigt efter nya konsulter för befintliga eller framtida uppdrag.

Att arbeta som konsult ger dig många fördelar, du får möjlighet att se olika arbetsplatser och axla olika typer av roller, på så viss bygger du ett starkt CV och får ditt närverk att växa.

Som lönekonsult jobbar man brett och hjälper kunden med allt från administrativa åtaganden, lönehantering och strategisk rådgivning. Vi hjälper dig att hitta uppdrag som matchar din kompetens och önskemål.

Vi på First Reserve har sedan 2003 hjälpt lönekonsulter att hitta spännande och utvecklande uppdrag.

Som konsult på First Reserve kan vi, som auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, erbjuda dig en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning enligt ITP och försäkringar. Du som konsult blir även tilldelad en engagerad konsultchef som finns till för att stötta dig i din karriär. Vi välkomnar dig till ett företag där du som konsult står i fokus och med målet att skapa sann måndagslycka, tillsammans!

 

 

VIll du veta mer? Kontakta oss!

Arbeta som konsult

Som konsult är du anställd av First Reserve och arbetar hos någon av våra uppdragsgivare. Du får prova varierande uppdrag och utveckla din kompetens samtidigt som du bygger på ditt CV.

Registrera ditt CV idag och bli tillgänglig för konsultuppdrag  hos oss. Du laddar enkelt upp ditt CV genom att fylla i formuläret här nedan.