Rekrytering Ekonomi

Vi är specialister på rekrytering inom området ekonomi och hjälper dig rekrytera rätt CFO, redovisningsekonom, business controller, financial controller, redovisningschef, ekonomiassistent, projektekonom och teamleader kund-/leverantörsansvarig.

Vi hjälper dig rekrytera rätt medarbetare till ekonomiavdelningen

Rekrytering ekonomi

Söker du ekonomer?

First Reserve har sedan starten 2003 varit inriktade och specialiserade på tjänster inom ekonomi. Vi har erfarenhet av att tillsätta ekonomipersonal på allt ifrån stora internationella organisationer där man ofta efterfrågar mer specialister till de medelstora företagen där det krävs en mycket bred kompetens för att kunna sköta hela ekonomiavdelningen. Vi har ett stort nätverk med ekonomer, CFO:er, Buisness och Financial controllers, redosvisningsekonomer och ekonomiassistenter. Vi jobbar hela tiden med att hitta nya kandidater och vårt nätverk växer ständigt. Vi kan även nå personer med specialistkompetenser inom ekonomi som inte aktivt söker nytt jobb. Våra rekryterare ser till att alltid förstå kundens behov för att säkerhetsställa att personen vi rekryterar har kompetensen, rätt personliga egenskaper och den erfarenhet som krävs för uppgiften. Vi arbetar aktivt med kvalitetssäkring genom olika tester och bakgrundskontroller.

Rekrytering CFO

Söker ni en ny CFO? Vi har lång erfarenhet av att rekrytera chefer och  är specialister på hållbara chefsrekryteringar. Välkommen att kontakta oss.

Rekrytering redovisningsekonom

Behöver ni rekrytera en redovisningsekonom? Vi hjälper er att hitta den optimala rekryteringen för er verksamhet baserat på era behov. Välkommen att kontakta oss.

Rekrytering business controller

Behöver ni rekrytera en business controller? Vi har lång erfarenhet av långsiktig och framgångsrik rekrytering. Välkommen att kontakta oss!

Rekrytering financial controller

Ska du rekrytera en financiell controller? Med 20 års erfarenhet kan vi erbjuda den bästa lösningen för ditt företags behov. Välkommen att kontakta oss!

Rekrytering redovisningschef

Söker ni en ny redovisningschef? Vi har lång erfarenhet av att rekrytera chefer och  är specialister på hållbara chefsrekryteringar. Välkommen att kontakta oss.

Rekrytering ekonomiassistent

Vi är specialister på rekrytering av ekonomiassistenter. Välkommen att kontakta oss!

Rekrytering teamleader kund-/leverantörsansvarig

Vi är specialister på rekrytering av kund-och leverantörsansvarig. Välkommen att kontakta oss!