Seminarium 25 januari – Insikter från World Employer Branding Day

Spaning från Employer Branding Day

Seminarium: Insikter från World Employer Branding Day

Vi är glada att bjuda in dig till vårt kommande seminarium “Insikter från World Employer Branding Day” den 25 januari efter den framgångsrika och insiktsfulla konferensen som hölls i Amsterdam i oktober 2023. Under detta seminarium kommer vi att fördjupa oss i och diskutera några av de mest betydelsefulla insikterna som delades under konferensen.

Bland annat kommer du att få:

— veta hur företag anpassar sig till de omvälvande förändringarna i världen under de senaste åren och identifiera nyckelstrategier för att navigera framåt.

— insikter om vad som krävs för att stärka och forma företags varumärken som attraktiva arbetsgivare år 2024 och framåt.

Katarina Önell och Mathias Axelsson, erfarna employer branding-experter från Kantar och deltagare på World Employer Branding Day 2023, kommer att leda seminariet. De kommer att sammanfatta de mest relevanta och inspirerande diskussionerna från konferensen, vilket ger dig en unik möjlighet att fånga upp de senaste trenderna och insikterna inom employer branding och applicera dem på din organisation.

När: Torsdag 25 januari, 2024
Tid: 09.00 – 10.00. (Frukost serveras från kl 08.30)
Plats: KG 10, Kungsgatan 8

o.s.a 22 januari, 2024

Har du frågor om seminariet, kontakta Gunilla Lenander, First Reserve eller Johan Eklund, Horton International.

Hoppas vi ses, varmt välkommen!

Dela:

Fler inlägg

6 tips för en lyckad rekrytering

Att genomföra en framgångsrik rekrytering är viktig för företagets framgång och tillväxt. Konsten att hitta och attrahera rätt kandidater kräver investering av tid, resurser och engagemang. Dock är det en investering som kan leda till att du hittar de mest lämpade kandidaterna som kommer att bidra till din organisation på lång sikt. Här delar vi några råd för att lyckas med din rekrytering

Skapa en engagerad, välmående och framgångsrik organisation

Att leda och forma en framgångsrik organisation är en konst i sig. En välmående och framgångsrik organisation är ingen tillfällighet, utan ett resultat av medvetna strategier och beslut som inspirerar och motiverar medarbetare att tillsammans nå målen. Här delar vi några riktlinjer för att skapa en stimulerande och effektiv arbetsmiljö där medarbetare kontinuerligt kan växa och leverera på en hög nivå