Snabbt och rätt – Hur jobbar vi med våra kunder?

Snabbt och rätt – Hur jobbar vi med våra kunder?

Vi är inte det största rekryterings- och bemanningsföretaget på marknaden, men vi är stolta över att vara ett långsiktigt företag som har varit verksamt i över 20 år. Vi tror att en av de viktigaste aspekterna av vår service är vår förmåga att vara nära våra kunder.


Vi är övertygade om att snabbhet är avgörande i vår bransch. När ni som företag behöver vår hjälp, vill vi att det ska gå snabbt och enkelt. Vi strävar efter att redan ha en god förståelse för ert företag och er kultur, så att vi kan leverera rätt kandidat eller konsult utan onödig tidskrävande process.

 

För att säkerställa att vi förstår våra kunders unika behov och kultur tror vi på att skapa starka relationer. Därför tror vi på att umgås, mötas på luncher, seminarier, fika, träffas även när vi inte har någon affär tillsammans just nu. När behovet uppstår kommer vi att vara snabba.

 

Vi strävar efter att alltid ha ett genuint intresse i våra kunders företag, kultur och behov. Vi är nyfikna, lyhörda och vågar ställa frågor för att förstå företagets unika behov.  Vi kan sammanfatta det så här:

 

Intresse på riktigt – Vi tror att det är viktigt att visa genuint intresse i våra kunders företag, kultur och behov. Vi är nyfikna och vågar ställa frågor för att förstå vad som gör varje företag unikt. Genom att vara närvarande och regelbundet höra av oss till våra kunder med inspiration och kunskap, bygger vi en relation som är baserad på förtroende och öppenhet. Detta gör att vi kan samarbeta mer effektivt och leverera den bästa möjliga lösningen för varje unikt behov.

 

Affärsutbyte – Vi tror på vikten av att dela erfarenheter och samarbeta med våra kunder. Genom att dela vår kunskap och färdigheter med våra kunder, kan vi bidra till deras tillväxt och framgång. På samma sätt kan våra kunder också ge oss värdefull insikt och hjälpa oss att bli ännu bättre på att uppfylla deras behov. Vi är alltid öppna för att utforska möjligheter till samarbete som kan skapa värde för både oss och våra kunder.

 

Snabbhet – Vi vet att tid är pengar och att det är viktigt att agera snabbt när våra kunder behöver vår hjälp. Därför strävar vi alltid efter att vara tillgängliga och agera snabbt när behoven uppstår. Genom att vara flexibla och snabbt anpassa oss till ändrade omständigheter, kan vi hjälpa våra kunder att snabbt nå sina mål och uppfylla sina behov.


Om ni vill diskutera era bemannings-eller rekryteringsbehov, tveka inte att kontakta oss.

Dela:

Fler inlägg

Fördelar med att hyra in en konsult

Rätt kompetens, vid rätt tidpunkt – fördelar med att hyra in en konsult

Är ni i behov av extra kompetens för att driva er verksamhet framåt, men har inte möjlighet att anställa en ny medarbetare? Då kan en möjlig lösning vara att hyra in en konsult under en begränsad period. En konsult kan hjälpa er med allt från att sätta upp strukturer och processer till att ta sig an specifika projekt och uppdrag som är viktiga för er just nu

5 tips när ni hyr in en konsult

Att hyra in en konsult kan vara ett effektivt sätt att täcka kompetensbehovet utan att göra en fast rekrytering. Men hur säkerställer ni att konsultlösningen uppfyller era förväntningar? Ta del av våra tips!