Måndagslycka

Varmt välkommen till vår blogg och en ny måndag då vi kan skapa #Måndagslycka! Vad betyder måndagslycka? För oss är det rätt person på rätt plats. Att vakna var morgon och vara glad och inspirerad när man går till jobbet. Att vara på sitt arbete och tillföra mer än det absolut nödvändiga. Att vara på ett ställe där man växer och tillåts lära sig nya saker. Att trivas och ha högt i tak där rädsla är det sista man tänker på. Då tror vi att man får #Måndagslycka, något som vi tycker är så viktigt alla dagar i veckan. Känner du inte så där du är idag, kanske dags att leta nytt, hör av dig så letar vi tillsammans. Eller behöver du en ny kollega med just den här känslan, hör av dig, vi kan ha någon bra på lager! Så här ser det ut hos oss på First Reserve en vanlig måndagsmorgon.

#måndagslycka #nyttjobb #interim

Dela:

Fler inlägg

Vikten av ett starkt employer brand

På dagens seminarium ”Jakten på kompetens är global -” presenterade Katarina Önell och Kotomi Ogi från Kantar, data från World Employer Branding Day som ägde

Därför är empatiskt ledarskap viktigt

Enligt forskning är empati en av de viktigaste egenskaperna för att vara en bra chef. Vi håller med, vi tror på att se människan och att det är viktigt att bry sig om sina medarbetare och kunder på riktigt. Här delar vi fem positiva effekter med empatiskt ledarskap.