Tid för återhämtning

Årets julklapp enl Hui blev något du stickat själv! Det stödjer vi på First Reserve direkt – självklart då vår tidigare VD och nuvarande styrelseledamot Eva har ett stickföretag Schyssta Nystan

Enligt IPSOS kommer 44% av svenskarna att lägga lika mycket pengar på julklappar i år som tidigare, mer går dock till praktiska julklappar när ekonomin blir lite kärvare. 37% kommer att spendera något mindre.

Då känns extra värdet i en egentillverkad klapp bra. Tillfredsställelsen är hög i att slutföra en stickning och skapa något att sen ge bort det som julklapp blir en extra bonus.

Därtill tror vi på lugnet det ger att sitta ner en stund med en stickning, att ta tid i hemmet, att hinna andas och njuta av adventsstämningen. Det är viktigt med återhämtning. Vi tror på att alltid prestera på topp, att göra det bästa vi kan, det ger det vi kallar för #Måndagslycka. För att klara det är det viktigt med återhämtning mellan varven.

#återhämtning #balansilivet #jul

Vår medarbetare Ebba tar en paus.

Dela:

Fler inlägg

Fördelar med att hyra in en konsult

Rätt kompetens, vid rätt tidpunkt – fördelar med att hyra in en konsult

Är ni i behov av extra kompetens för att driva er verksamhet framåt, men har inte möjlighet att anställa en ny medarbetare? Då kan en möjlig lösning vara att hyra in en konsult under en begränsad period. En konsult kan hjälpa er med allt från att sätta upp strukturer och processer till att ta sig an specifika projekt och uppdrag som är viktiga för er just nu

5 tips när ni hyr in en konsult

Att hyra in en konsult kan vara ett effektivt sätt att täcka kompetensbehovet utan att göra en fast rekrytering. Men hur säkerställer ni att konsultlösningen uppfyller era förväntningar? Ta del av våra tips!