Tid för återhämtning

Årets julklapp enl Hui blev något du stickat själv! Det stödjer vi på First Reserve direkt – självklart då vår tidigare VD och nuvarande styrelseledamot Eva har ett stickföretag Schyssta Nystan

Enligt IPSOS kommer 44% av svenskarna att lägga lika mycket pengar på julklappar i år som tidigare, mer går dock till praktiska julklappar när ekonomin blir lite kärvare. 37% kommer att spendera något mindre.

Då känns extra värdet i en egentillverkad klapp bra. Tillfredsställelsen är hög i att slutföra en stickning och skapa något att sen ge bort det som julklapp blir en extra bonus.

Därtill tror vi på lugnet det ger att sitta ner en stund med en stickning, att ta tid i hemmet, att hinna andas och njuta av adventsstämningen. Det är viktigt med återhämtning. Vi tror på att alltid prestera på topp, att göra det bästa vi kan, det ger det vi kallar för #Måndagslycka. För att klara det är det viktigt med återhämtning mellan varven.

#återhämtning #balansilivet #jul

Vår medarbetare Ebba tar en paus.

Dela:

Fler inlägg

Vikten av ett starkt employer brand

På dagens seminarium ”Jakten på kompetens är global -” presenterade Katarina Önell och Kotomi Ogi från Kantar, data från World Employer Branding Day som ägde

Därför är empatiskt ledarskap viktigt

Enligt forskning är empati en av de viktigaste egenskaperna för att vara en bra chef. Vi håller med, vi tror på att se människan och att det är viktigt att bry sig om sina medarbetare och kunder på riktigt. Här delar vi fem positiva effekter med empatiskt ledarskap.